Contact

Email:

projects@natuurapotheek.com

 

Locatie cursus:

De NatuurApotheek

Weteringweg 14

2641 KM Pijnacker - Nederland

 

Routebeschrijving:

 

Vanuit Den Haag:
U neemt de A12 richting Utrecht, tot u voorbij de afslag Zoetermeer Centrum de afslag Zoetermeer/Pijnacker (afrit 7) tegenkomt. Op het einde van de afslag volgt u borden richting Pijnacker. Steeds de weg naar Pijnacker volgen tot u bij een rotonde komt. Daar volgt u richting (industrieterrein) "De Boezem" (rechtsaf), dus NIET RECHTDOOR. Nog voor het dorp Pijnacker ziet u een wit industrieterreinbord "De Boezem" naar links. DEZE NIET NEMEN, maar voorbij de bocht bij het volgende bord "De Boezem" wel linksaf slaan. Dit is de Boezemweg die op een T-splitsing eindigt, dan naar rechts en gelijk links de Weteringweg op. Dan ziet u aan uw rechter zijde op een gegeven moment (circa 200 m) nr: 14 met ons uithangbord.

 

Vanuit Utrecht:
U neemt de A12 richting den Haag, tot u na de afslag Bleiswijk de afslag Zoetermeer/Pijnacker (afrit 7) tegenkomt. Op het einde van de afslag volgt u richting Pijnacker. Steeds de weg naar Pijnacker volgen tot u bij een rotonde komt. Daar volgt u richting (industrieterrein) "De Boezem" (rechtsaf), dus NIET RECHTDOOR. Nog voor het dorp Pijnacker ziet u een wit industrieterreinbord "De Boezem" naar links. DEZE NIET NEMEN, maar voorbij de bocht bij het volgende bord "De Boezem" wel linksaf slaan. Dit is de Boezemweg die op een T-splitsing eindigt, dan naar rechts en gelijk links de Weteringweg op. Dan ziet u aan uw rechter zijde op een gegeven moment (circa 200 m) nr: 14 met ons uithangbord.


Vanuit Rotterdam:
U volgt de richting Den Haag A13, tot u rechts de afslag Pijnacker tegenkomt. Deze afslag nemen en dan steeds maar rechtdoor, zelfs rechtdoor door het dorp van Pijnacker tot over het spoor en dan links af. Dan bent u er bijna, want dan neemt u de tweede straat rechts. Dit is reeds de Boezemweg die op een T-splitsing eindigt, dan naar rechts en gelijk links de Weteringweg volgen. Dan ziet u aan uw rechter zijde op een gegeven moment (circa 200 m) nr: 14 met ons uithangbord.